Waarom iedereen weer verliefd wordt op converse allstars

Als je bent zoals veel mensen deze dagen, heb je waarschijnlijk verliefd geworden op Converse Allstars. En als je dat nog niet bent, is het slechts een kwestie van tijd. Converse staat bekend als de klassieke schoen die nooit uit de mode raakt, en ze maken een comeback in 2019. Maar waarom? Dat zal ik je vertellen!

Ze zijn comfortabel

Hoe comfortabel zijn Converse Allstars? Heel comfortabel. Je kunt ze de hele dag dragen, ook als je aan het sporten bent. Ze glijden met gemak aan en uit, en ook al worden ze soms vies (want wie wordt dat niet?), je kunt ze gemakkelijk schoonmaken met een doekje of een nat doekje.

Ze zijn ook superstijlvol, dus niet alleen je voeten zullen blij zijn, maar ook je ogen!

Ze zien er goed uit met bijna alles

Je kunt Converse allstars overal bij dragen.

Je kunt ze dragen bij shorts, jeans en jurken.

Je kunt ze dragen bij jurken, rokken en broeken.

Je kunt ze dragen bij broeken, shorts en jurken.

Ze zijn een jaren ’80 en ’90 ding

De stijl was namelijk zo populair in de jaren ’80 en ’90 dat hij nu een comeback maakt. De hoogtijdagen van de Converse All Star lagen in de jaren ’80 en begin jaren ’90, toen de meeste mensen ze als alledaagse sneakers droegen. Ze werden ook vaak gebruikt in films en tv-shows – denk maar aan hoe vaak je ze hebt gezien in Saved By The Bell of zelfs Beverly Hills 90210.

De Converse All Star werd een symbool van rebellie voor skaters en hip-hop artiesten die ze gebruikten als hun favoriete schoeisel tijdens het skaten of gewoon tijdens een wandeling door de stad. Deze rebelse neigingen wonnen aan populariteit onder ontgoochelde jongeren die anders wilden zijn dan de mainstream maatschappij in het algemeen.

Je kunt ze dragen bij kleding van alle prijsklassen

Als modeartikel kent Converse geen grenzen. Ze zijn veelzijdig en kunnen bij elke outfit gedragen worden en er goed uitzien. Je kunt ze dragen met je high-end designerjeans, je kunt ze dragen met je goedkope joggingbroek; ze zullen er nog steeds geweldig uitzien!

Ze zijn een echte klassieker

Converse allstars zijn een klassieker. Ze zijn er al meer dan 100 jaar en zijn nog steeds going strong. Het is moeilijk om iemand te vinden die niet ten minste een paar converse allstars bezit, of op zijn minst weet wat ze zijn. Als je op zoek bent naar een schoen die in elke situatie gedragen kan worden, zijn converse allstars de manier om te gaan.

Converse allstars zijn terug in stijl.

Converse allstars zijn terug en jij wilt niet degene zijn die deze trend mist.

Converse allstars zijn al decennialang een stijlkenmerk, maar het voelt alsof ze de afgelopen jaren echt een comeback hebben gemaakt. En dat is niet verwonderlijk: Ze zijn comfortabel en veelzijdig, en dat is waarschijnlijk waarom ze nu zo populair zijn. Ze worden beschouwd als een klassieker en er zijn tal van verschillende stijlen beschikbaar om uit te kiezen (zoals hoge toppen of lage toppen). Je kunt ze met bijna alles dragen – jeans, shorts of jurken – en het maakt niet uit wat je leeftijd of geslacht is, je zult er cool uitzien terwijl je ze draagt.