All Stars met 20% korting bij Spartoo

De lente is weer begonnen en de eerste zomerse dagen zijn al geweest. Tijd dus om alle laarzen in de kast te stoppen! Nou misschien niet allemaal, maar wel een paar. En wat pak je uit de kast aan het begin van de mooie seizoenen? Slipper, sandalen en natuurlijk je All Stars! En wat is er nou lekkerder dan het seizoen goed beginnen op een paar nieuwe stampers.

Goed nieuws voor jou vandaag als je nieuwe All Stars wilt kopen. Je kunt nu namelijk met 20% korting All Start kopen bij Spartoo. Naast schoenen zijn overigens ook een boel andere producten van Converse bij Spartoo in de aanbieding, maar die zijn voor ons nu even wat minder relevant. In totaal gaat het om meer dan 100 producten van Conversie die je met 20% korting kunt kopen. Het grootste gedeelte daarvan, ik gok 80%, zijn gelukkig schoenen! Voor mannen / vrouwen, groen / geel / zwart of paar, hoog / laag, voor iedereen is wel iets leuks te vinden.

Zoals altijd even een kleine selectie van onze favoriete modellen in deze aanbieding. We kiezen dit keer voor 3 paar witte All Stars. Ja, we weten dat deze snel vies worden, maar juist voor de zomer is wil wel ontzettend leuk. Bovendien is het voordeel van All Stars dat je ze makkelijk even in de was kunt gooien. De eerste van deze drie, met het zwarte randje, vinden wij de leukste. Met name omdat deze net even wat stoerder is dan de andere twee modellen. Op alle drie de modellen krijg je 20% korting, wat je circa 15 euro scheelt.

All Stars 20% korting

Bij Spartoo heb je normaal gesproken je bestelling binnen enkele dagen al in huis. Bestel je voor meer dan 60 euro dan is het bezorgen en retourneren bovendien helemaal gratis.