Ruim 100 paar All Stars in de sale bij Spartoo

Het is weer zomer en met de vele festivals in volle gang en heerlijk weer in het vooruitzicht duiken op diverse plaatsen weer All Star sales op. In dit geval gaat het om een zeer grote sale van meer dan 100 modellen bij de relatief onbekende webwinkel Spartoo.nl.

Verschillende modellen zijn in de sale, maar voor de meeste mensen zijn de Chuck Taylor modellen toch het meest belangrijk. Gelukkig zijn ook deze modellen in de sale aanwezig. De sale is eigenlijk heel divers aangezien er zowel hoge als lage modellen te vinden zijn in allerlei verschillende kleuren. De kortingen zijn niet enorm, maar toch krijg je op de meeste All Stars korting van 10% tot 30%. Dat levert je dus al snel een besparing op tussen de 5 en 20 euro!

De leveringsvoorwaarden bij Spartoo.nl zijn bovendien goed te noemen. De verzending van je bestelling is helemaal gratis en je kunt binnen 30 dagen gratis je All Stars retour sturen indien ze niet bevallen. De levertijd is misschien het enige minpuntje dat we kunnen noemen. Spartoo heeft namelijk geen vandaag besteld, morgen in huis garantie. Ze garanderen dat je bestelling binnen 4 dagen in huis is, dus wellicht moet je iets meer geduld hebben. Wij vinden 20 euro korting op All Stars in ieder geval wel het wachten waard!

Een kleine greep uit het aanbod:

All Stars Sale