Tot 50% korting op ruim 200 all stars

Het is weer heerlijk weer dus een goed moment om op All Stars te lopen. Natuurlijk zijn slippers of sandalen ook geschikt voor de zomermaanden, maar niet voor alle gelegenheden. Heb je nog festivals op de planning staan? Doe je nieuwe All Stars aan! Bij Sarenza krijg je nu namelijk tot 50% korting op circa 200 modellen voor mannen, vrouwen en kinderen! In dit artikel bespreken we onze favoriete modellen in deze enorme sale.

1. Union Jack All Stars
Festival All Stars
Zoals we in het begin van dit artikel al noemde, we zitten nu midden in festivalseizoen. En wat is er nou leuke dan op deze mooie zomerdagen met je beste outfit aan op een festival rondlopen? Bij festivals horen hippe kleding, daarom is deze bijzondere versie van de All Stars met de Union Jack erop onze favoriet van dit moment. Momenteel zijn deze All Stars nu met 20% korting te koop.

2. Rode All Stars in de sale
All Stars korting
All Stars zijn er natuurlijk in allerlei kleuren, patronen en modellen. Persoonlijk vinden we gewoon dat bij All Stars vrolijke kleuren horen, helemaal in de zomer. Daarom staat op plek twee in deze All Stars sale toplijst deze knalrode All Star van Chuck Taylor. Naast de hippe kleur is de schoen ook super aantrekkelijk omdat hij nu met maar liefst 30% korting in de verkoop is!

3. Ct Good Wash Ox
All Stars
Als laatste model voor nu een model met een licht patroon erin. Perfect voor bij een korte broek of lange broek met felle kleuren. Het patroon op deze All stars is een jeans patroon. De sneaker is nu verkrijgbaar bij Spartoo voor 48.99 euro. Dat is dus 30% korting ten opzichtte van de oude prijs van 69.99 euro!