Converse uitverkoop update – Mei

Het is weer tijd voor de Converse uitverkoop update. Elke maand plaatsen we zoals je gewend bent een uitverkoop update. Hierin laten we de door ons gevonden Converse uitverkopen zien en vertellen we je wat jouw voordeel bij welke winkel is.

Helaas zijn er dit keer maar 2 sales beschikbaar, namelijk bij flinke bij Zalando en een zeer kleine uitverkoop bij Omoda. De reden hiervoor is waarschijnlijk dat het voor Converse producten nu juist het begin van de seizoen is. De collectie is nog nieuw dus er valt weinig in de uitverkoop te zetten. Gelukkig maakt het formaat van de sale bij Zalando veel goed.

Converse uitverkoop

Bij Zalando heb je momenteel dus de beste kans voor een goede deal. Er zijn bij Zalando namelijk maar liefst 128 artikelen van Converse in de uitverkoop! Het gaat voor het grootste deel om de alom bekende All Stars van Converse. Ben je dus op zoek naar nieuwe schoenen? Kijk bij Zalando! Je voordeel op All stars kan nu liggen tussen 20% en maar liefst 50%! Er zijn modellen voor mannen, vrouwen en kinderen in de uitverkoop en het goedkoopste paar schoenen is al te verkrijgen vanaf 35 euro. Een aantal mutsen zijn te koop vanaf 12 euro, maar daar is nu het seizoen natuurlijk niet naar. Verder zitten er enkele rugtassen en t-shirts voor vrouwen in de uitverkoop.

Dan komen we bij Omoda. Hier is zoals eerder aangegeven helaas maar een hele kleine sale. Er zijn namelijk slechts 2 modellen All Stars met korting te koop. Je voordeel kan hier liggen tussen de 20 en 30 euro.