Tot 50% korting op Converse

Goed nieuws vandaag op tweede pinksterdag! In onze dagelijkse zoektocht hebben we een zeer mooie actie gevonden bij Sarenza. Namelijk een actie met tot maar liefst 50% korting op Converse producten! Er zijn voornamelijk schoenen van Converse te vinden en er is net wat meer aanbod voor vrouwen dan voor mannen. Eigenlijk is er in elke kleur wel iets te vinden en ook All Stars met leuke patroontjes zijn zeker te vinden.

Deze Converse sale komt op een perfect moment, aangezien de zomer er weer aan zit te komen en een nieuw paar All Stars voor het festivalseizoen dan natuurlijk niet moeten ontbreken! Het gaat in totaal om bijna 200 verschillende Converse producten met tussen de 10% en 50% korting.

Hieronder een kleine greep uit het assortiment van Sarenza:
50% korting op Converse

Converse bij Sarenza

De sale van vandaag hebben we gevonden bij Sarenza. Een redelijk grote webwinkel die in maar liefst 13 verschillende landen actief is. In Nederland krijgen ze van klanten gemiddeld een 4.19 uit 5 sterren en ook zelf hebben we goede ervaringen na een bestelling bij Sarenza. Op je bestelling van Converse bij Sarenza heb je altijd 100 dagen bedenktijd en kan je gewoon gratis retourneren. Je moet er wel snel bij zijn, want de sale loopt tot en met vandaag!